Kompania cez shpërndarje ka ripahur mundësinë e pasqyrimit dhe kontrollit të faturave të energjisë elektrike në faqen e re të internetit. klikimi në ëebsite-n. Tani konsumatorët do të mund ti gjejnë faturat e tyre të energjisë elektrike online. drejtori i kompanisë, alesh konrad, cez kompania që menaxhon sistemin e.

Cez Shperndarje Faturat E Bill
700 x 955 · 199 kB · jpeg, Cez Shperndarje Faturat E Bill

cez shperndarje fatura e energjise elektrike budidaya kenari f1 cez
403 x 403 · 33 kB · jpeg, Cez shperndarje fatura e energjise elektrike budidaya kenari f1 cez

Fatura Ebill Cez Related Posts